© 2016 by Studio M&L

November 7, 2017

October 30, 2017

October 27, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Mindful@Work

October 27, 2017

 

 

Spannend

De zaal is indrukwekkend, echt een soort theater met licht en geluid. Vanaf het podium lopen de stoelen schuin omhoog met in het midden een gangpad. Op mijn hakken loop ik naar beneden, waar de technicus mij onmiddellijk te hulp schiet: inpluggen, licht & geluid check. Ik ben er klaar voor. Langzaam stromen er mensen binnen. Ik ga bij de ingang staan om iedereen persoonlijk te begroeten. Altijd spannend hoeveel mensen er uiteindelijk komen. Het gaat goed, de hele zaal is gevuld. Rond de 150 mensen schat ik. Er bouwt zich in mij een enorm gevoel van spanning en energie op. Een bekend gevoel. Net 18 en de planken op om een monoloog te spelen op de toneelschool. Die druk en opgebouwde spanning naar het moment van ‘gaan’ en dan knallen…

 

Oog van de storm

Ik ga ‘aan’ en begin de sessie waarin ik vertel over mijn drukke hoofd. Over mijn angsten, stress en dat ook in mijn leven weleens een orkaan woedt net als in dat van jou. En dat er, net als in een orkaan,  ook een plek is in onszelf waar we rust kunnen vinden, even stil kunnen staan. Hoe mooi is het als we in ons drukke leven, waarin het er soms stormachtig aan toe gaat, leren om naar dat rustpunt te kunnen! Dat kan met behulp van mindfulness. Daar wordt soms zweverig over gedaan, maar voor wie het belangrijk vindt; er is enorm veel onderzoek gedaan naar de effecten van mindfulness. Het brengt meer focus, reduceert stress en geeft energie.

 

Cirkel rond

Dat is precies ook wat ik ervaar op dat podium: focus, rust en tomeloze energie. Ik voel me op mijn plek en volledig in mijn kracht. Wat een heerlijk gevoel, ik voel me gedragen. Na afloop vlieg ik gewoon naar huis op mijn te krappe pumps. Ik besef dat er weer een cirkel rond is. Dat alle teleurstelling die ik heb gevoeld over het niet slagen van mijn acteercarrière. De studie psychologie die ik toen ben gaan doen, de dwaling naar een commerciële functie… Het heeft me allemaal gebracht waar ik nu ben. NU.

 

 

In hartje Amsterdam
Ook zin om met jezelf aan de slag te gaan? Je weer een stukje verder te ontwikkelen? Jouw focus te verscherpen en je vaker goed voelen? Dan is NLP iets voor jou! Bij studio M&L verrijken we de NLP Practitioner met mindfulness. Begin 2018 starten we weer een NLP Practitioner in hartje Amsterdam. Leuk als je erbij bent!

Check www.studio-ml.rocks/nlp-practitioner

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square