© 2016 by Studio M&L

November 7, 2017

October 30, 2017

October 27, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Look what you made me do

October 2, 2017

 

Taylor Swift, een van dé (jeugd)idolen op dit moment. Hét favoriete nummer van de kinderen. In dit nummer rekent ze af, zo ving ik op, met Kanye West, Kim Kardashian en weet ik veel wie haar dwarsgezeten hebben. Look what you’ve made me do horen en zingen miljoenen (jonge) mensen over de hele wereld. Wat is dat voor een rare boodschap?! Kijk wat JIJ mij aandoet. 

 

Het ligt aan de ander!

Dat is ook wat ik veel tegenkom in de praktijk; in het bedrijfsleven en daarbuiten.

Bij bijna alle (grote) bedrijven waar ik kom zijn reorganisaties orde van de dag en staan de medewerkers onder druk. Ook privé moeten mensen dealen met uitdagende situaties. Vaak zijn mensen gericht op alle factoren buiten zichzelf die de situatie beïnvloeden: slechte leidinggevende, niet luisterende partner, puberale kinderen…..Het ligt aan de ander en de omstandigheden.

 

Neem zelf verantwoordelijkheid

Natuurlijk zijn de omstandigheden niet altijd makkelijk, maar er is gelukkig wel altijd iets wat je wel zelf kan doen. Zodat je niet met je rug tegen de spreekwoordelijke muur staat. Zelf je verantwoordelijkheid nemen en doen wat je wel kunt. Step by step. Juist die kleine stapjes maken uiteindelijk het verschil.

 

Een emotie duurt slechts 60 seconden

Veel mensen voelen zich vaak niet goed en hebben het gevoel overgeleverd te zijn aan hun stemmingen en emoties. Een emotie is feitelijk een biochemische reactie in ons lichaam die niet langer dan 60 seconden duurt. Als we een emotie langer ervaren, houden wij daar zelf aan vast. Ook prima op z’n tijd, maar sneller van negatieve emoties loskomen maakt dat je positiever in het leven kan staan. Hoe mooi is het als wij deze boodschap ook aan onze kinderen kunnen meegeven? Dat ze al op jonge leeftijd ervaren zelf invloed te hebben op hun gevoel en dat het niet aan anderen ligt.

 

Toch weer een blog geschreven. Taylor, look what you made me do….

 

Je ook vaker goed voelen?

Ook zin om weer met jezelf aan de slag te gaan? Je weer een stukje verder te ontwikkelen? Jouw focus weer te verscherpen en je vaker goed voelen? Dan is NLP iets voor jou! Midden oktober starten we weer een NLP Practitioner in hartje Amsterdam en er is nog plek. Leuk als je erbij bent!

 

Check www.studio-ml.rocks/nlp-practitioner

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square